AAN TAFEL
in de tuin van Bret

AAN TAFEL in de tuin van Bret

Hoe zou jij het vinden om aan een prachtig gedekte tafel te lunchen of dineren in een wijngaard midden in Amsterdam?

Aan tafel bij Jess ben je meer dan welkom.

In De tuin van Bret, een oase in een stadswildernis kom je helemaal tot rust. Mijn gedachten bij Aan tafel is om te genieten van (h)eerlijk eten en lekkere wijnen. Om elkaar te ontmoeten, fijne gesprekken te voeren en vooral even te ontspannen.
Bij mij aan tafel eet en drink je met elkaar. Shared dining is het uitgangspunt, mooie grote schalen met smaakvolle gerechten om te delen. Van traditionele Antipasti tot Dolci. Een klein reisje door Italië.

Ik wil ook aan Tafel
La Dolce Vita!

Ik heb een grote liefde voor de Italiaanse keuken en daar ligt ook mijn kracht. Ik houd van de simpelheid en de pure smaken. Met een paar ingrediënten tover je fantastische gerechten op tafel. Naast de liefde voor het eten ben ik enorm fan van de Italiaanse eetcultuur. Eten is het belangrijkste middel van gastvrijheid en sociale connectie. Daarin voel ik mij La mamma die de hele dag in de keuken staat om de lekkerste gerechten te bereiden en haar gasten welkom laat voelen Aan tafel.

La Dolce Vita!

AAN TAFEL

Lijkt het jou leuk om samen met je lief, vrienden of familie aan te schuiven Aan tafel in de Amsterdamse stadswijngaard? Boek dan snel je ticket.

  • Een 3 gangen diner vega incl. 4 glazen wijn €55 pp
  • Een 3 gangen diner met vlees & vis incl. 4 glazen wijn €60 pp

Wil je de hele tafel boeken voor een feestje? Klein of groot? Die mogelijkheid is er natuurlijk ook. Stuur een email naar info@jesscatering.nl voor de mogelijkheden.